Kategóriák
Egyéb kategória

Brunch

Itt vannak a vasárnapi brunch-ra készült ételek fotói. Sajnos több ételről nem sikerült fotót készítenem, amiért mindenkitől elnézést kérek, és ha más lefotózta volna, akkor nagyon szívesen pótolnám. Ilyen pl. a dinnyemagos-mákos kenyér, és a csokis cookie is.
Kérek mindenkit, hogy aki a sajátjára ismer, az küldje el a receptjét a fuszereslelek (kukac) gmail (pont) com címre, a fotó számával együtt. Köszönöm!

A fotókat így lehet beazonosítani:
1, 2, 3, 4,
5, 6, 7, 8,
stb.

23 hozzászólás a(z) “Brunch” című bejegyzéshez

Most csak én nem látom, hogy küldött-e akárki is receptet azokból az ételekből amik az első gáblin szerepeltek?

Ha igen, lehetne egy linket itt közzétenni?

Egészen konkrétan (és mohón) a No. 17 (ha jól számolom) pástétom receptje érdekel.

Jaj, de csodás és gyönyörűűűűűűűűűű! Igazándiból most csak bekukkantottam, reméltem téged még megtalállak, féltem, te is eltűnsz Lois és Meir után a blogtérből! De most nagggyon megnyugodtam. HuHHHH! 🙂

Akkor is “ozsonna” 🙂

Igen, én is. Azaz sem? :-)Nosztalgiádhoz még annyit, hogy most 22 fok van, és minden kék és zöld, és sárga. Holnap este pedig Valborg, amikoris hozott anyagból boszorkányokat égetünk!

Tetszik a bloggod 🙂

Egy gasztroblogon olvasott, Svedorszaggal kapcsolatos elejtett megjegyzes vetett ide. Szamomra termeszetesen “mindent a szemnek”, ugyanis ehhez az etvagygerjeszto terulj asztalkamhoz, azaz brunchhoz nem sved, hanem vasgyomor kell 🙂

Wowww! Szemet gyönyörködtető látvány, nézni is majdnem olyan jó, mint enni. És akkor most majd jól megtudom, mivel volt megtöltve az az ínycsiklandó palacsinta, amire végképp nem maradt gyomorkapacitásom.

És persze mindjárt írok is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?