Kategóriák
Egyéb kategória

Elindult a Kookta webshop

Reklám:
Végre elindult a Kookta webshopja!
http://kookta.hu/webshop/
Mentsétek el a könyvjelzők közé, decemberben nagyon jól fog jönni! 🙂

22 hozzászólás a(z) “Elindult a Kookta webshop” című bejegyzéshez

drágák az árak.. ez egy dolog, viszont abba még senki sem gondolt bele, hogy oké Ausztriában 20-30-40 százalékkal olcsóbban adják (ami amúgy ilyen konyhai termékek esetében egyáltalán nem biztos, hogy igaz), de hogy amit megrendel a bolt, nem azért adja drágán, mert amúgy nagyon olcsón megkapja és mért ne? több legyen a bevétel.. hanem mert akitől beszerzik ezt az árat adják meg.. na mindegy.. ha meg nem tetszik nem kell ott vásárolni, de kár kihagyni 🙂

Szerintem jó, hogy van egy ilyen bolt. Az árak meg valahol a minőséget jelzik.Viszont az sajnos igaz, hogy külföldön (szinte)minden kedvezőbb áron érhető el, mint Magyarországon. Én UK-ban élek már több, mint három éve, szóval tudom miről beszélek sőt, a szüleim is meggyőződnek róla, valahányszor nálunk vendégeskednek.
Csak gyorsan egy példa: D5000-est vettem pár hete £599-ért és a gépgez (illetve csomaghoz) járt még két extra lencse, egy 8GB-os kártya és egy táska. Mon asszem csak az alapgép sokkal
többe kerül:(
És még gyorsan egy konyhai példa: a Kitchen Aid £380-400 körül mozog. Olcsóbb, mint az apparát, de ezem sajna nincsen, mert nem fér be a konyhámba.
A városunkban van egy nagyon bájos konyhabolt. Drága, de imádom. És Lakeland is. Az is drága, de azt is imádom. A világ legjobb sütőpapírjait náluk lehet kapni. Tekercsek, lapok, peremesek, különböző méret és forma.
Hosszú lettem, bocs!
Gyönyörű blogod, imádom az írásaidat.
Zita

Igen, és az almát meg 10 forintért veszik, mégis 150-ért árulják!

😀

Komolyan nem hiszem el, ami itt megy. Ez egy reklám. Oda van írva. Lehet a Tescoban is konyhai dolgokat vásárolni, akinek arra van szüksége. És csak tized ára van.

Jó ez a bolt.
Látom, néhányan az árakon akadtak fenn. Nos, erről csak annyit: Magyarországon sajnos divat, hogy a felső-középkategóriás (és a luxus) márkákat sokkal drágábban adják, mint akár a szomszédos Ausztriában. 20-30-40 százalékokról van szó.
És igaz ez a konyhai dolgokra is: Kitchen Aid, WMF, sorolhatnánk. Szeretem a minőséget, és szívesen áldozok is rá, de itthon nem érdemes. Nem igazán érdekel, mi a magasabb ár oka, én addig nem is fogom a hazai kereskedők pénztárcáját tömni, amíg a (pl.) bécsinél magasabb árakért cserébe nem kapok még rendes kiszolgálást és szervizelést sem (tisztelet a kivételnek, ami sajnos elég ritka).
Üdv mindenkinek,
Ed

Az árak tettek kiváncsivá, alkalomadtán benézek. Szerintem igényes cuccok, de a gyártók nyilván nem a mi (átlag magyar) pénztárcánkhoz árazták őket. Azt már tudom, hogy valószínűleg a desszertgyűtű kiesik a válaasztások közül 🙂
medvedr

Zsizsi!

Én szívesen áldozok több pénzt valamire, ha úgy gondolom hogy megéri és erről a pénztárcám is hasonlóan vélekedik:)
Kifizetek én akár 2000 Ft-ot is egy tábla Amadei csokoládéért,ha tudom hogy azzal a megajándékozottnak örömet szerzek, sőt a magam szórakoztatására is kifizetek egy 9-10 ezer forintos jegyet a szegedi szabadtéri játékokon hogy jobb helyről lássam kedvenc musicalem….De ha a konyhában maradunk,akkor sokkal szívesebben vettem meg a 10000 Ft-os Philips botmixert mint a 2000 Ft-os társát mert többet tud, több dolog is volt mellé (aprító, habverő..)
Viszont egy 3000 Ft-os müzli tál esetében én nem látom azt a pluszt amiért 3-5-szörös áron kellene megvennem…

azt hiszem ez a bolt nem az egyszerű földi halandók pénztárcájához van szabva…
7700 Ft egy piteformáért? 3000 Ft egy müzlis tálért?konzervnyitó több mint 8000 Ft-ért?
ezeknek az árából inkább készítek valami finom vacsorát….

Vélemény, hozzászólás?