Kategóriák
Egyéb kategória

Fűszeres este a Mika Tivadarban

Nagy nap lesz holnap a számomra, és a blog számára!

A Mika Tivadar Mulatóban a Kőleves és Fűszer és Lélek receptjeiből lehet ízelítőt kapni, és persze jókat inni, mulatni! Lesz latkeszt kecskesajtkrémmel és a mandulás fánk, illetve  gesztenyemézben pácolt kacsamell datolyás sült zellerrel, céklapürével.

http://mikativadarmulato.hu/

1075 Budapest, Kazinczy utca 47.

Rendhagyó Hanuka Bál! 
 

Hanukai fánk.
Gyertyagyújtás.
Trenderli csokipénzben.
Szópóker.
Száj Krav Maga.
Koncert.
Tánc.
A Negyed6Negyed7 Fesztivál kiemelt napja a Mika Tivadar Mulatóban
 
18.00 Fűszer és Lélek, Mika és Kőleves. Falatozás Fűszeres Eszter és a Kőleves Vendéglő receptjeivel. Fűszeres Eszter tradicionális zsidó recepteken nyugvó fúziós konyhájának ízvilága tökéletesen passzol a Kazinczy utcai Kőleves Vendéglő kozmopolita – kóser stílusú étlapjához. A finomságok a Mika Tivadar Mulató pultjainál találkoznak egymással és veletek. Keressétek, kóstoljátok mandulás fánkunkat, latkeszünket!

Fűszeres Eszter könyve dec. 23-án 20% kedvezménnyel kapható a Mulatóban, Karácsonyi ajándéknak tökéletes Hanukai receptekkel! 😉
http://www.koleves.com/   
 
20.00 Kiállítás és gyertyagyújtás az EightDaysDesign modern és rendhagyó hanukiáival, a Filter Galéria rendezésében, darányi Andrissal.
Ki látott már nyolcoldalú fa, porcelán, vagy beton hanukiát? Az EightDays Design a kortárs design és tárgykultúra progresszív szemléletével értelmezte újra a zsidó liturgia hagyományos tárgyi elemeit. A Hanuka ideje alatt végig gyönyörködhettek a formabontó és egyben tökéletesen új, színes és formaalkotó hanukiákban, és december 23-án különleges, közös gyertyagyújtásban vehettek részt. Mindeközben a Filter Galéria bepillantást enged a kortárs ékszer- és formatervezés mindennapokban is hordható csodás darabjai közé.
http://www.eight-days.org/http://filtergaleria.hu/

21.00 Ünnepi transztáncolás a Butterfly Effecttel és DJ Haze muzsikájával
Magyar Bori, Vázsonyi János és Kardos Dani alapozzák meg a Hanuka Bál hangulatát, majd Dj Haze zenél a koncert után hajnalig!
 

Húúúúúú! 

Vélemény, hozzászólás?