Kategóriák
Egyéb kategória

Keleteurópai zsidó gasztronómia a Saveurben

El se hiszem, hogy idáig kibírtam, hogy ne írjak erről a napról a blogban.
Nyáron Magyarországon és Romániában járt David Sax újságíró, aki többek között a Save the deli c. könyvet is írta az USA-ban. Nagyon izgultam, amikor kiderült, hogy hozzám is jönni fognak, hiszen David a Saveur magazin megbízásából érkezett, és ilyen nagynevű lapban még soha nem szerepelt a kicsi blogom, úgyhogy igazán nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy együtt főzünk a konyhámban.
Mert ez történt, ugyanis David és a remek fotós Landon Nordeman nem csak kérdezett és fotózott, miközben a cikk íródott, hanem segített is. Mosogattak, kevergettek, és koccintottak. Velem. Két üveg kóser borral érkeztek, de nem is értem hogy, hamar elfogytak, így kénytelenek voltunk egy üveg furmintot is kibontani. Mire Gábor hazaért a munkából, már eléggé vidámak voltunk, addigra megsült a libamáj, és elkészült a flódni is.
Annyira jól éreztem magam velük, hogy hetekre feltöltöttek azzal az amerikaiakra jellemző pozitív életszemlélettel, amit magukkal hoztak. Köszönöm nekik azt a csodálatos napot, és ezt a remek cikket is!
(Ugye milyen eszméletlenül jóképű fickók?)
(Fotó: Landon Nordeman)
A teljes cikk itt olvasható:

7 hozzászólás a(z) “Keleteurópai zsidó gasztronómia a Saveurben” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?