Kategóriák
Egyéb kategória

Khmm! Dicsekednék…

A Tina magazinban megjelent egy cikk rólam és a blogomról. Nagyon jópofa volt, eljött hozzám Szűcs Anikó újságírónő, és felvett egy órányi beszélgetést, aztán ezt a cikket szűrte le belőle lényegként. Utána kétszer is járt nálam Tucsek Tünde fotós, és fényképeket készített kacsamáj sütés közben, illetve amikor kalácsot fontam. Nem vagyok jó fotóalany, amikor mosolyogva oda kellett volna fordulnom felé, mindig felhúztam a szemöldököm. 🙂
Köszönöm a türelmét!
És külön imádattal teli köszönet Forzának, Meirnek, és Loisnak. (A két szélső a bulvár újságírás királya 🙂 Mákkal teli hálám üldözni fogja őket!

46 hozzászólás a(z) “Khmm! Dicsekednék…” című bejegyzéshez

Kiváncsi lennék, hogy Eszter hogyan dobtad meg az eheti Tina pld számot 🙂 Ha nagyon, akkor kérhetsz vmi kis ajándékot 🙂 mármint nem tőlem :-)…legalábbis ezügyben.
Más ügyben meg gyere, és látogass meg, mondjuk a jövő héten és választhatsz! 🙂

Én is megvettem az újságot, mert szerettem volna egy arcot a receptekhez. Hát törzsolvasójuk nem leszek, de a cikk tetszett. Nem is gondoltam, hogy 600 olvasód van! Gratulálok!
Ági (aki azt kérdezte e-mailben, meddig kell a bagelt előfőzni.)

Ma úgy tettem fel a buszra a gyerekeimet ,hogy az ovónéni csakanyit mondott légyszi délutánra vegyél nekem egy Tinát!
Ő is gyakorlott “füszereskisasszony” olvasó! Gratulálok és drukkolok!Ja és büszke is vagyok , hogy a barátnőmnek mondhatlak!!!Malka

Hatalmas-hatalmas gratula!!! :-)))

És én is kérek szépen egy példányt a beszkenneltből!!! Már riasztottam ugyan közel az összes ismerősömet, hogy intézkedjenek, de sebesen, hogy elolvashassam, de így sokkal jobb lenne :-)))

Ja, azt is akartam mondani, hogy a jeruzsálemi túrótorta azért olyan népszerű, mert én azt naponta meglátogatom háromszor. Mindig nézem, hgoy hogyan is kéne megsütnöm:) Már van otthon kuszkusz is, hozattam direkte vidékről, már van minden hozzá, csak sehogy nem bírom beleilleszteni a fogyókúrámba…

Eszterke Édes! Először azt akartam írni: “ha annyira ráérnék mint Te, és nem kéne 12 órát itthonról távol tőltenem, hogy pénzt keressek, talán én is…” De nem írom ezt le! Nem csak azért, mert demagóg, hanem mert pofonnál egyszerűbben – belátom – nem ezen múlik! Te született kreatív vagy, és ha kétrét hajlok, sem tudnék a poros nyomodba sem érni! Én is szívből gratulálok! Írj kifulladásig! Szeretettel ölel: Ofélia.
(tizenkét Tinától esett le az álla az újságosnak. Leszarom. Atomfizikusnak is el lehetett volna mennie, de ő újságos lett. Istenem nagy a család, – mondtam én)! Csók…

Épp most néztem, hogy eddig 40-en kerestek rá a Fűszer és Lélek-re. Szerintem egy nem online írás nem dobja meg olyan sokkal a látogatottságot, mintha egy online lap írna rólam :-)Mire hazaér az ember az újsággal, már elfelejti mit olvasott a metrón.

Eszter: mer igennagyon adja magát a kérdés, hogyha odafröccsen a liszt, akkor -ezerördögéskartácsbomba!-biztos beleragad a tégla repedéseibe. Vagy valami ilyesmi:) A fűszeresüvegek ok, azt már értem.
És ma mennyivel ugrott meg a látogatottság?:)

Mindenki azon izgul, hogy tartom tisztán a téglafalat :-)A tűzhely mögött üveglap van, azt könnyű takarítani. A téglán meg nem látszik a kosz 🙂
Szezámmagot szórok ottan éppen. A konyhám nem hagy, szerintem olyan 16-17 nm. Az üvegek tisztántartása már nem olyan egyszerű, és be kell vallanom, párszor elmosom (a mosogatógép), de amikor már nem tisztitható, akkor lecserélem.

Eszter, az még hagyján, hogy édes vagyok, de képzeld hogy jártam! Elküldtem a kollégáimat, a szigorú ukázzal, hogy három tinát vegyenek. (ők mennek a postára) És a megjelenés napján nálunk csak egy volt! Mármint tina, nem posta. Mármint posta is, de érted úgyis.
Szóval nekem van egy, és ha kéri valaki, tényleg elmegyek, veszek még és el is küldöm, de egész nap nem írt senkise, hogy kell, és ha nincs érdeklődés, akkor nem strapálom magam:)
De Te szép vagy, szép a konyhád, kérdi a kolléganőm, hogy mekkora? És hogy tartod tisztán azt a falat? És a fűszeres üvegeket? Én meg kérdem, hogy a kalácsra szórod a tökmagot? Vagy az szezám? és azokba az edényekbe sütöd meg? Na, most hirtelen csak ennyi:)
Ja, és ne varrj, majd szólok!:)

mi van meir, mi a baj? ki vette el az étvágyadat? bántottak? megverjük, aki bánt! Na Celeszterem, íme az első lépések a világhírnév felé – de hadd szerénykedjek, ebben csakis Forzát illeti a hála, na pesrze egy jó kis mákos cuccba bármikor beleharapok!:))

Vélemény, hozzászólás?