Kategóriák
Egyéb kategória

Már csak ez hiányzott!

Azt mondja a barátnőm, hogy reggel hallott erről a “zseniális” találmányról a rádióban. Hogy is élhettünk nélküle? 🙂 Pizzaollót minden háztartásba!
Csak nekem tűnik rettenetesen picinek ez a szelet?

26 hozzászólás a(z) “Már csak ez hiányzott!” című bejegyzéshez

A kis huncut reklámfotós, egyből a második vágással kezd.
Látom lelki szemeim előtt, hogy a még gőzölgő pizza alá tuszkolja a lapátollót (ollólapátot), és megkezdi a tésztát. Az olvadt sajt rá- és beleragad a szerkezetbe, majd midőn kirángatja (rángatná?) a lapátot a pizza alól második nyisszantás céljából, lerántja a tányérról…
🙂
Az azért látszik a “készüléken”, hogy nem műszaki, és/vagy nem konyhai ember tervezte.

Hello, és képzeld, én épp most aprítottam életemben először fűszernövényt késes robottal, de annyira sajnáltam őket, hogy a továbbiakban is inkább majd kézzel csipkedem őket. Kivéve a nagyon vastag szárú bazsalikomot+mentát, akiknek néhanapján olló dukál.

szerintem nemcsak villanymotoros, hanem dízelmotoros változat is kéne 🙂
amúgy én simán akkorát vágnék vele, ha a képen lévő kicsi, hogy lelógjon a lapátrészről.

viszont ha mégis a pénzköltés lenne a cél, akkor készletet vennék:

1/10, 1/8, 1/6, 1/5, 1/4, 1/3 méretben.

ja, és csak olyantól vennék pizzát, akinek ISO-53100 -es tanúsítványa van, hogy a pizzája pizzaszeletelőkompatibilis.

Szerintem ezzel akkora szeletet vágsz, amekkorát akarsz. A talpacska nem kavar be, az alatta van. Ha túl nagyot vágsz, lehet, hogy nem tartja meg, lecsúszik róla, de annyi baj legyen. Szerintem csak a fotó kedvéért vágtak most ekkora méretet, hogy jól érvényesüljön a szerszám. De egyébként mindegy, vágsz egyet a bal oldalán, majd tetszés szerint elcsúsztatva méretezed a jobbat.

Jó, tudom, most mindenkit kiábrándítottam. ;)) Persze lehet morcogni rajta tovább…

(Nekem van egy konyhai ollóm, még csak nem is csirkevágó, de pl. bizonyos mennyiség-méret fölött a fűszernövényeket azzal szoktam. A pizzát meg nem vágom, egyben bekapom. ;))))))))

Gjuci! Nagyon egyszerű! Ez biztos egy közösségépítő-csapatjáték! A baloldalon áll a következő lapátos ember és így tovább! : ) Mindenki vág, elnézést NYÍR a mellette állónak egy ilyen norbi update méretű szeletkét. : D Gondolom, míg körbeér az a 4 ember, aki elfér e hatalmas méretű pizza körül, egy lábon ugrálva, vagy nyusziszökkenésben-már le is dolgozta a bevitt kalóriamennyiséget! Üdv: Sárkányfűárus

haha, olló, nagyon jó… csövön a luk. amióta pizzát eszem ollóval vágom, az a legpraktikusabb a célra. Igaz, hogy nincs lapátka rászerelve, így akkorát vágok, amekkorát akarok…

ez kicsit már a robotgépelővevő robotgép, huzatvédő huzat kategóriája

ahány ház annyi szokás, de igazából arra sem emlékszem, lehet-e ilyesmit kapni errefelé. ha legközelebb arra járok, megnézem. (pedig mindig elveszek kicsit a konyha-osztályon, ember már tudja hogy nem jó arrafelé terelődni, mert tuti vásárlás lesz belőle 😀 )

voltam angliai olasz haztartasokban – olloval vagtak a pizzat (eredetileg Puglia-i lanyok)

voltam olasz olasz haztartasokban (Assisi, Padova), olloval vagtak a pizzat (es a…ooooo mozzarellat is egyszer). nekik teljesen termeszetes volt, igy nem kerdeztem, hogy az grillcsirke ollo vagy miaze. igazabol egyaltalan nem tunt termeszetellenesnek.

Nem csak neked 🙂
mondhatni, gyerekbarát méret 🙂
Talán ha sok kicsi szeletet eszik az ember, úgy tűnik majd, mintha többet evett volna 🙂
Mi negyedelünk, azt összehajtjuk, úgy esszük, ahhoz mérten ez tényleg kicsike 🙂

Vélemény, hozzászólás?