Kategóriák
Egyéb kategória

Ti olvastok


Múltkor feltettem egy kérdést, hogy kik olvasnak? Több mint százan válaszoltak, sőt voltak olyanok is, akik külön levelet írtak, hogy egy kicsit többet megtudjak róluk. Mindenkinek nagyon köszönöm, igazán érdekes volt!
Bár azt külön nem számoltam össze, hogy a különböző vallásokon belül hogyan oszlik meg a nemek aránya, de az biztos, hogy a 37% zsidó közül feltünően sok a férfi.
Meglepően sokan dolgoztok könyvtárosként :-), és sokatok háromgyerekes édesanya!
Bár ez a száz valahány válasz nem egyenlő a napi 1700 olvasóval, mégis mutat valamit “belőletek”, azt biztosan, hogy nagyon kedvesek vagytok mindannyian! Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
(Most látom, hogy a nemek arányánál elgépeltem a számokat: a férfiak természetesen 23%-ban olvasnak.)

17 hozzászólás a(z) “Ti olvastok” című bejegyzéshez

Most jöttem vissza, mert az én gépem meghalt a melóban meg korlátoz a blúkócs, de beírom:-) 34 éves, nő, informatikában marketingel keresked, nem zsidó és szereti az írásaid:-) Nem nagyon módosítok az eredményen:-)
Mai saját receptemet megosztom:-)
Sajnos nem erdei gomba volt az alapja, csak sima termesztett, de Nektek erdeiből ajánlom.
Szóval készítettem egy pörköltalapot gombából arra vágtam jó nagy mennyiségben répát kétfélét, zellert kiskockára és kaporral, petrezselyemmel meg jó sok frissborrssal fűszereztem. Készrefőztvem vízzel felengedve nokedlit szaggattam hozzá, tejföllel behabartam és a végén ! citromlével savanyítottam rajta! Nagyon nagyon finom lett. A savanyítás apropója múlt heti szlovákiai utam, ahol szerintem minden leves savanykás és én imádom.
Hja, 6. hete nem ettem húst, csak kétszer próbaképpen 1-1 szelet csirkét és nagyon jól érzem magam.
Macaroon

Szia Eszter!

Élvezettel olvasom a blogodat pár hónapja, frappánsak a posztok, szépek a képek no és a sok finom étel nyammm…:)
48 éves, 2 gyermekes pesti nő vagyok.
Könyvtárba csak kölcsönözni és fröccsözni járok:))

Küldök nektek egy kis nevetnivalót, akik idejárnak gondolom néztek pár Jamie Oliver műsort, ime egy paródia:)
http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=1415

Várom az újabb recepteket, Eszter!
Szeretettel üdvözöllek

Nekem fontos volt tudnom az olvasóimról, hogy hány százalékuk zsidó. Mert ha mindenki az, akkor nem kell az ünnepeket, vagy a kósersági előírásokat taglalnom, hiszen a zsidók ezekkel tisztában vannak. Ha pedig senki sem zsidó, akkor nagyon furcsa helyzetbe kerülnék 🙂
Milyen a zsidó életforma?
És milyen a zsidó állampolgárság?

Igazából nem értem miért fontos valakiről azt tudni, hogy zsidó-e?
Változtat ez valamit magukon az ételeken? (Az sem derült ki, hogy ez a vallásra, életformára, vagy állampolgárságra vonatkozott-e.)

szia eszter! én is olvaslak és használom is a receptjeidet folyton! nekem 3 gyerekem lesz néhány héten belül, zsidó vagyok, nő és archiválással foglakozom, ja és épp hogy csak elmúltam 34. szóval köszönöm neked a blogot, mindenestül!

Vélemény, hozzászólás?