10 hozzászólás a(z) “Mangó kezelő gyorstalpaló” című bejegyzéshez
Piri, nagyon örülök neki! Jutka, eddig én is mindig póruljártam vele, de most ez ez egy jó volt ebből a szempontból.
Vadjutka, szerintem én is béna vagyok… Vagy a mangók ilyen kevéssé együttműködőek.
Kedves Eszter, sokadszorra főzök lubiyát a recepted alapján, nagyon szeretjük. Köszönet érte!
Aztat mondja meg még a bácsi, hogy mivel lehet a fogakat helyettesíteni a mag körüli mangócafatok kinyerésekor? Vagy én vagyok a béna, hogy rossz mangót veszek, aminek a darabkái tapadnak a mangóhoz?
Nem mangó, hanem (mesés)díj, de azért az sem rossz. Ugorj be hozzám, kérlek…
hehe, én már írtam egy képes howto-t mangóügyben, még márciusban
na persze én nem vagyok Chef izébizé… meg videót se csináltam róla.
a héj beszakadása ellen legegyszerűbb kisebb kockákra vágni. A nagy kockák látványosabbak talán, de kifordításkor több ügyességet kívánnak.
hú de jó!!, akkor a csípőfogót eltehetem végre, amivel eddig bénáztam
én tegnap este is így vagdostam fel a mangót:) csak annyi, hogy vigyázni kell, hogy ne szakadjon el a héja.
szerintem kicsit érettebb héjjal könnyebb kezelni (nem szakad el). 16-20 fokos helyen szoktam utóérlelni a mangót, mert ami a boltokban van, az többnyire éretlen.
Szerintem, nem te vagy ügyetlen, hogy elszakadt a héja. Én Pesten még nem tudtam olyan mangót venni, amit ki lehetett fordítani. Valószínűleg éretlenül kerültek a boltban.
Brüsszelben is vettem már éretlent, de itt azért többnyire sikerül a mutatvány.
10 hozzászólás a(z) “Mangó kezelő gyorstalpaló” című bejegyzéshez
Piri, nagyon örülök neki!
Jutka, eddig én is mindig póruljártam vele, de most ez ez egy jó volt ebből a szempontból.
Vadjutka, szerintem én is béna vagyok… Vagy a mangók ilyen kevéssé együttműködőek.
Kedves Eszter, sokadszorra főzök lubiyát a recepted alapján, nagyon szeretjük. Köszönet érte!
Aztat mondja meg még a bácsi, hogy mivel lehet a fogakat helyettesíteni a mag körüli mangócafatok kinyerésekor? Vagy én vagyok a béna, hogy rossz mangót veszek, aminek a darabkái tapadnak a mangóhoz?
Nem mangó, hanem (mesés)díj, de azért az sem rossz. Ugorj be hozzám, kérlek…
hehe, én már írtam egy képes howto-t mangóügyben, még márciusban
http://www.pappito.com/2008/03/26/mango/
na persze én nem vagyok Chef izébizé… meg videót se csináltam róla.
a héj beszakadása ellen legegyszerűbb kisebb kockákra vágni. A nagy kockák látványosabbak talán, de kifordításkor több ügyességet kívánnak.
hú de jó!!, akkor a csípőfogót eltehetem végre, amivel eddig bénáztam
én tegnap este is így vagdostam fel a mangót:) csak annyi, hogy vigyázni kell, hogy ne szakadjon el a héja.
szerintem kicsit érettebb héjjal könnyebb kezelni (nem szakad el). 16-20 fokos helyen szoktam utóérlelni a mangót, mert ami a boltokban van, az többnyire éretlen.
Szerintem, nem te vagy ügyetlen, hogy elszakadt a héja. Én Pesten még nem tudtam olyan mangót venni, amit ki lehetett fordítani. Valószínűleg éretlenül kerültek a boltban.
Brüsszelben is vettem már éretlent, de itt azért többnyire sikerül a mutatvány.
én is úgy szoktam
Szerintem én még sosem ettem mangót…