Kategóriák
Egyéb kategória

A világ leghülyébb villái

Úgy tűnik a spagetti villára csavarása embertömegeknek okoz gondot, rögtön két villát is terveztek a probléma megoldására.

spagetti villa.jpgspagettivilla 2.jpg

Hát ez meg…

pizzavilla.jpg

Amikor Dávid kicsi volt, mi is játszottuk a "nagy repülőgépes trükköt", vagyis én brümmögtem és hadonásztam a villával, ő meg hangosan nevetett ezen, és már bent is volt a főzelék a szájában. Három napig találta viccesnek, aztán nem kért többet a főzeléket szállító repülőből, hiszen nem volt hülyegyerek. Air Fork One.

repülővilla.jpg

Hasonló Legoval. Ez tetszik, bevallom. (Egyébként ez és a repülő kapható Magyarországon is, ha mégis muszáj lenne megvenni.)

epitoetkeszlet_nagy.jpg

Ugyanez teherautóval. Ennek is három napot jósolok.

villa.jpgUjjvilla. Érthetetlen.

ujjvilla.jpgNagggyon vicces ajándék. Tényleg. Evőeszköz és szerszámkészlet is egyen. Érted?!

villa csavarhúzó.jpgEzzel legalább lehet sört nyitni. Ha kanál lenne, lehetne vele fogyókúrázni is.

sörnyitó villa.jpg

14 hozzászólás a(z) “A világ leghülyébb villái” című bejegyzéshez

Nálunk az egyik fiam az iskolai karácsonykor kapott olyan elemes spagettivillát, ami feltekeri. Nem vált be, de jópofa volt. Azóta a fiókban porosodik, lehet, hogy már meg is folyt az eleme.

Amszterdamban pedig láttam a repülős villát, de az utólag szétszedhető, mert a repülő iratpapucs műanyagból volt rátéve.

Az első képen a spageti feltekeréséhez egy kanál is járna. Valszeg ezt a kínaiak nem tudják…

A Legos nagyon király! Gondolom marha kényelmetlen lehet vele enni, de játszani az asztalnál jó.

A repülőssel nem lehet enni… Egyébként kimaradt az olló! USÁban a gyerekes szülök Fiskars ollóval vágják fel a gyerekük vínersniclijét…

@Fuszeres Eszter: Jaja. Nem is akármilyennel! Fiskars ollóval. Húst vágni bonyi. Főleg, ahogy az amik csinálják. Villa jobb kézben, köret felszed, megesz, villa át a bal kézbe, kés felszed a jobbba, hús elvág, kés letesz, villa vissza a jobba, hús belapátol, goto 1. Már ha jobb kezes vagy. Az ollóval egyszerűbb felvágni a húst előre. A hambihoz meg nem is kell. 🙂

Vélemény, hozzászólás?