Kategóriák
Egyéb kategória

Coke Club kacsahamburger vacsora, játék!

<a “=”” href=”http://archive.fuszereslelek.hu/wp-content/uploads/2020/09/coke2.jpg” imageanchor=”1″>
Sajnos lassan vége a nyárnak, de még utoljára arra biztatunk titeket, hogy vacsorázzunk együtt Siófokon a Coke Clubban, érezzük jól magunkat és a vacsora után bulizzunk egy hatalmasat. Hétfőtől ugyanis kapható lesz kacsahamburger és szilva crumble is az étteremben, így pénteken tartunk egy kis bulit megünneplendő az előző három hetet, amikor másik három gasztroblogger receptjét kóstolhatták a vendégek.
Ha mindez nem lenne elég, a vacsorán ott lesz a Világevő is, és ha szépen megkérjük, még az is lehet, hogy az arany öltönyében érkezik, ami egészen biztosan az est fénypontja lehetne 🙂
Tehát a nyeremény:
2X2 fő részére egész napos VIP belépő a Coke Clubba, ahol este hétkor az hosszú strandolás után vacsora velünk, majd bulizás hajnalig, vagy amíg tetszik.
Én nyaralásból érkezem, úgyhogy a ráncaim kisimultak lesznek, a hangulatom jó, az arcom mosolygós, tehát érdemes hajtani a nyereményre, amit a séf saját kezével készít el gondosan.
A játék keretében négy olvasóval (2X2) közösen fogjuk elkölteni a vacsoránkat, és remélhetőleg egy jót beszélgetünk közben. Ehhez mindössze egy kérdésre kell válaszolnotok e-mailben a fuszereslelek kukac gmail pont com címre. 
A kérdés pedig: a kacsának melyik részéből készül a kacsaburger?
Várom a válaszokat, és várlak benneteket szeretettel augusztus 19-én pénteken 19 órakor a siófoki Coke Clubba!

7 hozzászólás a(z) “Coke Club kacsahamburger vacsora, játék!” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?