Idén is lesz blogkóstoló, amire “szokás szerint” egy sólettel készülök. Idén egy észt különlegességet szeretnék megmutatni nektek, ami még csak nem is hasonlít a tavalyi szíriai sóletre, de a szokásos kelet-európaira se. Viszont finom 🙂
Június 4. szombat, 12.00, Milenáris
Gyertek!
A Dining Guide Food Show egyik kiemelt programja a szombati, 12 órakor kezdődő Tefal – Dining Guide Blogkóstoló, ahol a legnépszerűbb gasztrobloggerek készítik el kultikus receptjeiket. A rendezvény keretében a látogatók nemcsak a monitoron keresztül képzelhetik el az ízeket, hanem a valóságban is megkóstolhatják a gaszrobloggerek főztjeit. A két évvel ezelőtt a Tokaj-hegyaljai Erdőbénye fesztiválról indult kezdeményezést tavaly már a Dining Guide szervezte meg szervezte meg a budapesti Tabáni Teraszon berendezett látványkonyhákban, ahol a legismertebb blogok szerzői mutatkoztak be főzőtudományukkal a közönségnek.
A bloggerek lelkesen készülnek a megmérettetésre, már a tervezett menüt is összeállították, amely az alábbi:
Chili&Vanília: Ázsiai saláta
Csak a Puffin: Málnás cheesecake brownie
Dolce Vita : Vadragus és pesto-s tészta
Fűszer és Lélek: Észt sólet tormalevélbe töltött puliszkával
Gabojsza : Erdélyi töltött szőlőlapi (töltike)
Horasz: Ecetes tűztál – különleges vietnámi tekercs
Lila Füge: Pavlova variációk
Limara: Buci medvehagymás krémmel és paradicsommal
Lorien: Zöldséges lasagne
Piszke: Csirke tikka masala naan kenyérrel