Kategóriák
Egyéb kategória

Időt ad ajándékba a világ legnagyobb női tornaklubja

Myreille kért meg, hogy ha tehetem, adjak hírt erről a pályázatról a blogomon. Tehetem, mert mai napig emlékszem arra, amikor kiskamaszként valamelyik Nyugat-Európai országban észrevettem, hogy ott milyen sok fogyatékkal élő gyerek és felnőtt van, bezzeg Magyarországon alig látni ilyet. El is könyveltem magamban, hogy a magyarok valamit nagyon jól csinálnak, ha szinte senkinek nincs ilyen problémája. Gyerek voltam, naiv, és semmit nem tudtam a magyar viszonyokról.
Azóta sajnos tudom, hogy itt nem azért látni kevesebb beteg gyereket és felnőttet, mert valóban kevesebb lenne. Sajnos sokkal szomorúbb a helyzet ettől: nincs se idő, se pénz, se megfelelő infrastruktúra ahhoz, hogy a köztünk láthatatlanul, egy lakásban, vagy egy intézetben élő embertársaink a játszótéren velünk játszanak, vagy a korzón velünk napozzanak tavasszal.
Egy magyarországi beteg gyerek szüleinek minimális állami támogatás jár, az egyik szülő kénytelen otthagyni állását, és így már tényleg nem marad pénz semmilyen szabadidős tevékenységre. Nagyon szomorú!
Remélem ezzel a pályázattal sokak figyelmét sikerül felhívni a problémára és a Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat tevékenységére is. Remélem, hogy az a három fő, aki időt nyer, feltöltődik, kicsit kikapcsolódik, és boldogabb lesz legalább egy hónapig! Sok sikert kívánok mindenkinek!

Időt ad ajándékba a világ legnagyobb női tornaklubja

Egyedülálló módon segít a nőknek a Curves Magyarország

A Curves Magyarország akciójával azoknak a nőknek biztosít most időt a magukkal való törődésre, akik saját jogukon aligha számíthatnának támogatásra.
Az „Időt adunk ajándékba” pályázat keretében olyan hölgyek jelentkezését várják, akiket idős hozzátartozó vagy beteg gyermek felügyelete köt házhoz és szeretnének heti néhány órát támogató női társaságban, klubhangulatban, tornával eltölteni, úgy hogy távollétükben szerettük szakszerű felügyeletéről a Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat és a klubbérletről a Curves gondoskodik.

Az akcióval, a közvetlen segítségen kívül arra szeretné a világ legnagyobb női fitness klubjának hazai központja felhívni a figyelmet, hogy a nehéz helyzetben, sérült gyermeküket egyedül nevelő anyákra, idős rokont ápoló nőkre figyeljenek oda ismerőseik, rokonaik, a szomszédok, barátok és segítsék őket azzal, hogy tehermentesítik őket heti néhány órára, hogy szabadidőhöz jussanak, amikor kizárólag magukkal foglalkozhatnak.

Az „Időt adunk ajándékba” pályázat feltételei és részletei:
A pályázatra azok jelentkezését várjuk, akik idős, beteg rokonukat vagy kisgyermeküket ápolják, s emiatt nagyon kevés saját idővel rendelkeznek.

A pályázat díjai
• 3 fő részére 1 hónapos Curves klubtagság
• az órákon való részvétel alatt 1 hónapon keresztül professzionális szakszolgálat, a Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat biztosít betegápoló személyzetet, illetve gyermekfelügyeletet a 3 nyertesnek
Pályázati anyag és leadás:
A maximum 1000 karakteres szövegben történeteket várnak, melyek bemutatják, miért van szüksége a pályázónak időre, milyen helyzetben van, miért jelentene sokat neki, ha felszabadulna néhány szabad órája hetente.
Anyagok feltöltése és részletek a http://kuponakcio.curves-magyarorszag.hu/nyerj-idot oldalon.
Határidő:
2012. április 30.

Vélemény, hozzászólás?