Kategóriák
Egyéb kategória

sok kicsi

Az anyák napi Segítsüti sikerén felbuzdulva 15 gasztroblogger, és 15 szervezet (étterem, edényforgalmazó, ínyencbolt, stb.) úgy gondolta, hogy év vége előtt értékes felajánlásokat tesznek, amire 1000 forintos “virtuális tombolajegyek” megvásárlásával lehet pályázni. Az akció neve sok kicsi. Természetesen a befolyt pénz ismét nemes célra megy.
A felajánlásokat november 16-30. között fokozatosan lehet megismerni, a honlapon minden nap megjelenik egy céges és egy blogos ajándék, november 30-án lesz tehát egy szép hosszú listánk, jobbnál jobb programokkal/csomagokkal. A 30 felajánlásra 1000 forint értékű sorsjegyeket lehet venni, mindenki célirányosan arra (azokra), amelyik leginkább felizgatta a fantáziáját.

A sorsolásra december 18-án kerül sor.

A teljes bevétel a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára megy.
Minden részlet az akció menetéről itt olvasható, öt felajánlás már kint is van.
Remélem minnél több kicsi felajánlás érkezik majd, és a sok kicsiből pár gyereknek jut majd uzsonnára, nem kell sóváran nézniük társaik ebédjét. Sajnos Magyarországon is sok olyan gyerek él, akik csak az óvodában/iskolában jutnak meleg ételhez.

Személyes felajánlásom:

Kalácsfonó “tanfolyam” 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, és 8 szálból a konyhámban. Aztán a kalácsot közösen megsütjük, majd egy kellemes vacsora keretében mindenféle finomséggal kiegészítve elfogyasztjuk.
A felajánlás két főre szól, de lehet úgy is, hogy mondjuk fonni csak a pár hölgy tagja érkezik, és a vacsorára toppan csak be a párja. (Ez csak személyes kiegészítés, nálunk biztosan így működne: én mehetnék fonni, de a férjem csak a végére szeretne megérkezni 🙂 Természetesen lehet azért közösen is fonni, sőt, szeretettel várok két fiút vagy két barátnőt is!

3 hozzászólás a(z) “sok kicsi” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?