Kategóriák
Egyéb kategória

Sok-kicsi: már lehet vásárolni a jegyeket!

Ne feledjétek, már lehet vásárolni a sorsjegyeket a Sok kicsi nyereményjátékra! Mindössze 1000 forint, és tiétek a lehetőség 🙂 Köszönjük!
“És akkor fussunk át gyorsan ismét a legfontosabb információkon röviden.
Összeállt tehát a 30 nyeremény, ezek rövid összegzése megtekinthető a Nyeremények menüpont alatt, ahonnan minden felajánlás részletes leírására lehet ugrani.
December 1-jén aktiválódik a Nyereményjáték menüpont, ahol a sok kicsi oldalán regisztráltak (illetve a Segítsütis regisztrációval rendelkezők) a SoSe Közhasznú Alapítvány javára – a rászoruló gyerekek megsegítése érdekében – megtehetik a támogatási felajánlásokat és december 14-ig minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet lehet választani a 30 izgalmas nyeremény közül. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).
 
A játéklapon a regisztrált és belépett támogatóktól a sorsolás miatt teljes nevüket, cégek esetében a cégnevüket, egy településnevet, egy telefonszámot, valamint a felajánlott támogatás összegét kérjük megadni, ugyanitt rögtön be lehet jelölni, hogy a támogatásnak megfelelő számú sorsjegyet mely programra (több program esetén milyen eloszlásban) kérik. Egy regisztrációval egy névre lehet ezt a játéklapot kitölteni (de akár többször is, ha valaki szeretne még ugyanezzel a névvel az akció időtartamán belül később is játszani, ebben az esetben a korábbi személyes adatok már kitöltve kerülnek a játéklapra), enélkül a sorsolásban nem lehet résztvenni. A kitöltött játéklapról e-mailben megy visszaigazolás, a támogatás átutalásához szükséges információkkal.
 
A december 21-i sorsolásban való részvétel feltétele, hogy a kitöltött játéklap beküldése után az ott felajánlott támogatás összege 2010. december 17-én éjfélig beérkezzen a SoSe Közhasznú Alapítvány 10700189-65715231-52000001 adománycélú számlaszámára, a közlemény rovatban a választott azonosítónévvel. Az alapítvány számlavezető bankja a CIB Bank Zrt. – a más bankokból történő átutalás (illetve a CIB-ből is a délután indított utalások) jóváírása akár több napot is igénybe vehet, ezt fontos észben tartani. A korábban vagy később beérkezett támogatásokat a sorsolásnál sajnos nem tudjuk figyelembe venni, ezeket visszautaljuk a feladónak. A banki befizetésről/átutalásról igazolásküldést nem kérünk. A befizetés beérkezéséről és egyidejűleg a kért sorsjegyek aktiválásáról szintén e-mailben megy visszaigazolás, a sorsjegyeket és a befizetéseket az oldalra belépve a megfelelő belső menüpontokban is lehet majd követni.
 
Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb, azaz 30 nyertesünk legyen, ha valakinek a nevét kihúztuk egy programhoz, a többinél már nem nyerhet; amennyiben ismét az ő nevét húzzuk ki, akkor újra sorsolunk. A sorsolás sorrendje a programok közzétételének sorrendjével fog megegyezni.
 
Sok szeretettel várjuk támogatóinkat, hogy a sok kicsi akció sok kicsi rászoruló gyereken segíthessen!”

2 hozzászólás a(z) “Sok-kicsi: már lehet vásárolni a jegyeket!” című bejegyzéshez

Szerencsére félreértetted! 🙂
Nem ezt a csomagot ajánlom fel a családnak, hiszen valóban nem tudnának mit kezdeni pl. a bortanfolyammal, hanem erre a csomagra válthat tomboloajegyeket az, akinek tetszik, és szeretné támogatni az ilyen családokat. A jegyek megvásárlói közül húznak ki egyet, akié ez a csomag lesz, és AZ EBBŐL BEFOLYT PÉNZÉRT VÁSÁROLT ÉLELMISZERT KAPJÁK a rászoruló családok. A többi felajánlással együtt, mért több, mint 1 millió forint gyűlt össze.

Örülök, hogy tetszik a könyv!

Kedves Eszter!
Engedd meg, hogy kivételesen némi kritikával éljek.
Azt gondolom, a Sok kicsi… támogatásához szánt csomagot tartalma nem a legpraktikusabb egy mélyszegénységben élő családnak, már, ha jól értettem, amit írtál.
Más.
Egy hete kaptam meg a könyvedet, gratulálok hozzá, csak így tovább, nekem nagy örömet szereztél vele.

Vélemény, hozzászólás?