Kategóriák
Egyéb kategória

Új Samsung hűtő (x)

Uj_Samsung_alulfagyasztos_hutoszekreny_enterior[2].jpgEz egy hűtőszekrény-ajánló poszt lesz, de mielőtt belecsapnék a közepébe, egy kis személyes történet. Már említettem, hogy egyik újévi fogadalmam az volt, hogy nem dobok ki élelmiszert többet. Nagyon szégyellem, amikor zöldség, vagy gyümölcs megy tönkre a hűtőben, vagy egy félig elfogyasztott befőtt penészesedik meg, arról nem is beszélve, hogy össze se merem számolni, mennyi pénz ez egy évben.

Biztosan tudom, hogy nem csak én vagyok így ezzel, egyik volt osztálytársamnak külön albuma van a penészes ételekről a facebookon. Persze mentségem van bőven, hetente-kéthetente tudunk csak bevásárolni, és akkor megveszünk mindent előre. Annyi ételt, hogy alig fér be a mostani hűtőmbe. Aztán jó esetben tartom magam az eltervezett menühöz, és minden sorra kerül, de gyakrabban olvasok, találok ki valami izgalmasabbat, amitől aztán borul az egész terv, maradnak a hűtőben az alapanyagok, és gyorsan el is feledkezem róluk, mert nincsenek szem előtt. Viszont ha látnám őket minden alkalommal, amikor kinyitom a hűtőt, esélyük se lenne tönkremenni, a lelkiismeretem is megnyugodna. Mikor látnám? Ha nem kerülne a felső polcok leghátsó zugába, ahol eltakarja a tojásos doboz, vagy a tej. Van erre megoldás, méghozzá a kihúzható polcok.

Uj_Samsung_alulfagyasztos_hutoszekreny_02 copy.pngHa új hűtő vásárlás előtt állsz, ajánlom a Samsung új alulfagyasztós hűtőszekrényeit. Nem csak a kihúzható polcok, kivehető rekeszek miatt, de az energiatakarékossága miatt is.

Minden háztartás egyik legnagyobb energiafogyasztója a hűtőszekrény, pláne ha gyerekek is vannak a családban, akik tízpercenként nyitogatják az ajtót, majd percekig nézik a belsejét, mielőtt kivennék a narancslét. Ismerek ilyet személyesen 😉 A hűtő nemcsak nagy méretű, de a nap 24 órájában be is van kapcsolva. Így aztán egy hűtőnél tényleg nagyon fontos szempont az energiafelhasználása! Ez egyrészt környezetvédelmi szempontból, másrészt pedig a pénztárcára is hatással van – egy jól kiválasztott hűtőszekrény éves szinten jelentős összeget spórolhat a családi kasszának.

A Samsung új alulfagyasztós hűtőszekrényénél rengeteg okos ötletet vetettek be a gyártó tervezői, amelyek révén jelentős energiamegtakarítás érhető el. Ilyen például a kompresszorban történt újítás. Az intelligens vezérlésének köszönhetően ki- és bekapcsolgatás nélkül tartja meg a kívánt hőmérsékletet, ezáltal energiát takarít meg, védi a környezetet is, sőt még a zajszintet is csökkenti. A hűtőszekrény ajtajának gyakori nyitogatása, vagy éppen egy tányér melegebb étel behelyezése esetén ez a kompresszor képes hideg levegővel gyorsan szabályozni a hűtőben lévő hőmérsékletet, hogy csökkentse a felesleges energiafogyasztást. Ennek következtében a húsok, zöldségek és gyümölcsök mindenkoron optimális hőmérsékleten tárolhatók benne, hogy minél tovább frissek maradhassanak.

Plusz három igencsak nem elhanyagolható érv a Samsung új alulfagyasztós hűtőszekrényei mellett: a 10 év garancia, No Frost technológia, vagyis soha nem kell leolvasztani, mert nem képződik rajta jég,  és a szépség.

Bővebben: okosotthon.samsung.hu

Easy_Slide_kihuzhato_polc.jpg

 

 

Egy hozzászólás a(z) “Új Samsung hűtő (x)” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?