Kategóriák
Egyéb kategória

WAMP SPÁJZ :: 2011.november 26-27 Millenáris

A WAMP Spájz bemutatja:

GASZTROBLOGGER RAPIDRANDI

Már nem csak kézműves fülbevalók és hasonló jóságokra gondolnak azok, akik kijárnak vasárnaponként a Wampra, hanem tudják, hogy valódi kézműves finomságokat is vásárolhatnak: sajtokat, felvágottakat, sütemény, mézet lekvárt és olívaolajat, na és persze és sok-sok édességet. A mostani Wamp egy picit még ettől is különlegesebb lesz, ugyanis hatalmas kulináris felhozatallal készülnek. Bemutatkozik pl. a három új gasztroblog szakácskönyv is (Lila Füge, Chili&Vanilia és Dolce Vita). A Spájz szekciói:

  1. Dunszt: lekvárok, szörpök, savanyúságok
  2. Szalonspicc: kézműves sör, borok, pálinka, koktél
  3. Állati: hal, hústermék, sajt
  4. Édes: sütemény, csokoládé
  5. Friss: zöldség, gyümölcs, kenyér
  6. Vegyespolc: kávé, tea, fűszer, olaj, ecet, szakácskönyv, stb.

27-én vasárnap 15 órára várunk benneteket szeretettel egy randira, ahol mindössze három perc alatt kell megbeszélnünk bármit, amire kíváncsiak vagytok. Lehet kérdezni nyugodtan bloggal, könyvvel, családdal, recepttel, kutyával-macskával kapcsolatban. Akikkel még találkozhattok rajtam kívül: Chili&Vanilia, Dolce Vita, Lila Füge, Világutazó, Édesem.

 BARTA PINCE

És a végére egy kis személyes: a Barta pince standjánál csodálatos tokaji borokat kóstolhattok, és egy kis meglepetéssel készülünk mellé! Gyertek, találkozzunk, borozzunk, és beszélgessünk! Szeretettel várunk benneteket!

Elkészült a konyhánk a több száz éves Rákóczi kúria mélyén, a kertünkben illatozik a kakukkfű, zsálya, és a bazsalikom, a pincénkben pedig jó borok pihennek a hordókban. Már csak te kellesz hogy ízekkel is megtöltsük a házat. Amíg a férfiak a pincében kóstolnak, a hölgyek sem unatkoznak, de később cserélhetünk is, hiszen főzni mindenki tud!
Főzőtanfolyamainkon mindent megtanulhatsz, ami egy meghitt vacsorához szükséges, megkóstolhatod a csodálatos zempléni ízeket. Amit főztünk – természetesen egy gyertyafényes vacsorán el is fogyasztjuk – a hozzá illő borokkal együtt.

Bővebben itt.

2 hozzászólás a(z) “WAMP SPÁJZ :: 2011.november 26-27 Millenáris” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?