Előre szólok, hogy ez tényleg brutális! Egy adag kb. tíz főre elegendő, egy igazi borozgatós, beszélgetős estére, de szigorúan mindenkinek ennie kell belőle. Ha valaki megérezve a szagát (az illat meglehetősen félrevezető szó), nem kér belőle, akkor neki biztosan rossz estéje lesz. Hét éve hangzott el a recept a megboldogult Est Fm rádióban, azóta nálunk gyakori pirítósra való. Fontos előre megjegyezni, hogy ajánlatos péntek, vagy szombat este enni, a hozzávalókból rögtön kiderül, hogy miért. Remélem senkinek nem vettem el a bátorságát, és lesz aki kipróbálja, mert nagyon finom, csak a szaga erős. Egyszer elkészítettem valódi Roquefort sajtból is, de egy olcsóbb sajt is megteszi, akár tehéntejből is. Ez a mostani adag Dorblu-ból készült.
Hozzávalók:
20 dkg kéksajt
1 doboz natúr vajkrém
2 marék megpirított, durvára vágott dió
Egy fej(!) fokhagyma öszzenyomva
A hozzávalókat összekeverjük, és pirítósra kenjük. Utána gyakori fogmosás, rágózás, és petrezselyem rágcsálása ajánlott : )

Hozzávalók:
20 dkg kéksajt
1 doboz natúr vajkrém
2 marék megpirított, durvára vágott dió
Egy fej(!) fokhagyma öszzenyomva
A hozzávalókat összekeverjük, és pirítósra kenjük. Utána gyakori fogmosás, rágózás, és petrezselyem rágcsálása ajánlott : )
6 hozzászólás a(z) “Brutális márványsajtkrém” című bejegyzéshez
Köszönöm a linket, végre én is felvittelek Titeket!
Bundásalma: örülök, hogy másokat sem támadnak meg a vámpírok!
De jó, ez nálunk is menő: http://href.hu/x/2nlx

Köszönöm a blogomhoz írt kedves szavaid!
Bekukkantottam hozzád, és látom hogy egy szuper kóser blogod van! Szuper, szuper!! Ha megengeded kilinkelnélek hozzám 
Köszönöm szépen lányok!
Ez egyre királyabb!!!
Gratulálok a Bloghoz!Egy kacsatore recept?B!
És rögtön elválik, ki az igazi fokhagyma-rajongó… Egyébként gratulálok a blogodhoz és sok örömöt kívánok hozzá/vele!