
Ezekre a szép reklámokra csak azért bukkantam, mert valaki a “ketchup” keresőszóval jutott el hozzám mégis, amin annyira csodálkoztam, (ugyanis eddig receptekben soha nem szerepelt hozzávalóként) hogy rögtön én is utána néztem.
Gondolom, ketchup és ketchup között is óriási lehet a különbség, mert hazafelé jövet a metrón egy olyan pizza szeletet majszolt mellettem egy kissrác, hogy csak valami enyhén piros, átlátszó lé csordogált rajta, amiben szabad szemmel is látszottak a pirospaprika darabkák.
Hát igen, az Árpád híd aluljárója nem éppen a tökéletes olasz pizzáról híres, de ez a srácot határozottan nem zavarta, nagyon ízlett neki az ebédje. Egyébként bár a paradicsomot sajnálták róla, az illata meglehetősen fokhagymás, és oregánós volt, úgyhogy valami íze kellett hogy legyen.

9 hozzászólás a(z) “Szép Heinz Ketchup” című bejegyzéshez
Nalunk azert van itthon kecsop, mert minden paradicsomos szoszos dologba (spagetti stb) teszek egy kicsit (meg demerara cukrot vagy mezet is – 1 kiskanallal)
kecsöp az finom, bár a zöld színű verziót (heinz) nem javaslom, én nem bírtam vele, egyszer-egyszer ettem, de aztán megromlott, mert a piros az igazi! 🙂
mayo az is finom! forza akkor a Te országod Belgium, állandóan nyomják a mayo-t! 🙂
Forza 🙂
nem kövezünk, csakazértse!!!
Enyimpasi is majonézes.
Levi majonéz+ketchup.
Máté ketchup.
Kövezzetek meg, de én majonéz párti vagyok! Amihez csak lehet, eszek!
Azaz!
Nálunk a gyerek nem eszi, csak az apja 🙂
Felix 🙂
nálunk heinz, mert tetszik ez a fejtetős nem csöpögős kiadása 🙂
csak a kispasik eszik… persze nem mindenhez – ezért ezt sikerült elérni -, de a sült krumpli mellé kell 🙂
Vagy műanyag dobozos Heinz, az ugyanis kóser, vagy az az osztrák, aminek sárga a kupakja, de nem jut eszembe a neve.
tényleg, neked milyen van, kedves Eszter? 🙂
ja, és elolvastam a húsgombócos válaszod… ok, megnézem a másik receptet, ha fel akarom használni a gidabicepszet 🙂
a konyhám felszereléséhez vettem ketchupot, mustárt és majonézt. globusban nem találtam normál, csak olasz ketchupot, de nem bántam meg, hogy vettem.
az nem az áttetsző szószban úszkáló paprika és pigment kategória, hanem nagyon finom. viszonylag ritkán használom, de akkor mindig megállapítom, hogy az igényes olasz helyek házilag készített paradicsomszósza és a gyári ketchupok közt félúton van. szóval nem rossz egyszer próbáld ki 🙂