Kategóriák
Egyéb kategória

Egyétek meg a blogot!

Azt olvasom másoknál, hogy az én ötletem alapján szeptember 11-én gasztroblogger fesztivál lesz. Nos, az ötlet nem az enyém, bár nagyon megtisztelő számomra a feltételezés. Az erdőbényei fesztiválra tavaly együtt találtuk ki Homonna Attilával, hogy bloggerek főzzenek, és ezt idén is megtesszük az őszi Pásztortüzeken (részletek később), de addig is mindenkit szeretettel várunk Budapesten. Aztán egy beszélgetés alaklmával Bence a Dining Guide-tól azt mondta, hogy úgy érzi, minden fesztivál kezd elmenni a bor irányába, és egyre ekvesebb szó esik az ételekről. Ekkor találtuk ki a gasztroblogger fesztivált, ami egészen másnak indult, mi ami mostanra lett belőle természetesen 🙂
Arra gondoltunk, hogy olyan sokan írjátok, szeretnétek élőben is megkóstolni a blogokon fentlévő recepteket, vagy kipróbálni a desszertet, esetleg beszélgetni, borozni egy jót, hogy jó lenne ősszel összejönni egy napra, közösen enni-inni, receptekről, főzésről, és mindenféle jóról beszélgetni!
Készülünk még meglepetéssel is, addig is bemásolom ide a hivatalos “meghívót”:

Az olvasók végre lehetőséget kapnak arra, hogy ne csak a monitoron keresztül képzeljék el az ízeket, hanem a valóságban is megkóstolják a gasztrobloggerek főztjét a Tabáni teraszon, 2010 09 11.-én 12:00-24:00 óráig.

A menü:

Chili&Vanília:
Csípős-édes sült cékla, burrata

Horasz:
Őszinte Dim sum
Zöldséges borjúszív

Malackaraj:
Pisztáciás malacpástétom
Saját töltésű chorizo fehérkenyérrel

Fűszeres Eszter:
Szíriai sólet (Vegetáriánus
Szilvás rétes

Lorien:
Marhapofa paradicsomos raguval
Krémdesszert

Limara:
Saját sütésű kenyerek, kalácsok

Lila Füge:
Joghurtos korianderes karfiolleves
Pisztáciás süti konyakos fügebefőttel

Részvétel:
A belépődíj 2000 forint, mely egy 500 forint értékű kóstolójegyet is magában foglal. A kóstolójegy esetünkben nem kóstolóadagot jelent, zónaadagnak megfelelő mennyiségekkel várjuk vendégeinket. Egy kóstolójegy egy fogásra szól, további kóstolójegyeket egységesen 500 forintért a helyszínen lehet majd vásárolni.
Jelentkezés, regisztráció : diningguide.hu/blogkostolo
Az étterem befogadóképessége és a logisztikai lehetőségekre való tekintettel jelentkezéseket sajnos csak korlátozott számban tudunk fogadni és a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Mindenkit szerettel várunk!!!

6 hozzászólás a(z) “Egyétek meg a blogot!” című bejegyzéshez

Jajj, de szuper ötlet! Megnéztem a Tabáni Terasz honlapját, de nem derült ki számomra valami: vajon akadálymentesen megközelíthető lesz-e a blogkóstoló? Nővéremmel sokat főzünk a Fűszeresről, s szeretném megfűzni, menjünk el kettesben. A kerekesszékkel való megközelítés azonban komoly gondot jelent a legtöbb helyen. Esetleg tudsz erre válaszolni? Ha nem, elmegyek, s megnézem :). Előre is köszönöm a Válaszod! Szép napot!

Vélemény, hozzászólás?