Kategóriák
Egyéb kategória

Ereszd el a hajamat Erdőbényén

 

Jótékonykodni szexi! Idén is SOK KICSI, remélem ismét hatalmas sikerrel. Mert adni jó, támogatni pedig egészen kevéssel is érdemes, nem baj, ha nincs több, ezer forintnak is meglesz a helye.
 
2011-ben azt találtuk ki a barátainkkal, hogy megmutatjuk nektek, hogy Miért pont Erdőbénye? Szerényen hívjuk csak Best of Erdőbényének.
 
A támogatók között kisorsolt nyeremény a következő:
 
Egy hétvége Erdőbényén 4-6 fő részére valamikor tavasszal vagy nyáron, előre egyeztetett időpontban. Szállás a gyönyörűen parkosított Füveskertben Kocsis Zsóka és Barta Róbert vendégszeretetében, ahol egy kellemes vacsorát főzök nektek, amihez Homonna és Csite borokat töltögetünk szorgalmasan Homonna Attila, és Csite Norbert pincéjéből. Természetesen a nyereményt közösen dobtuk össze, hogy ti is lássátok, érezzétek, hogy mit is jelent nekünk a kis falunk.
Várunk benneteket szeretettel!
 
 
 
A 2011 karácsonyi sok kicsi ismételten nehéz helyzetű családok, gyerekek mellé szeretne odaállni, akik egyre jobban leszakadnak, egyre súlyosabb anyagi gondokkal küzdenek. Idei együttműködő partnerünk aMenedékház Alapítvány lesz, akik 2005-ös alapításuk óta küzdenek az elszegényedés, a talajvesztés, a lakhatási nehézségek és a hajléktalanság ellen, nem pusztán szociális szolgáltatások nyújtásával és különböző intézmények működtetésével, de arra is figyelmet fordítanak, hogy sikerélményeket nyújtó elfoglaltságokat is biztosítsanak támogatottjaiknak (egyik nagyon szimpatikus kezdeményezésük például a Műhelyklub, amelynek keretében intézményeik használói – maguk is nehéz sorsú emberek – kerékpárokat, sporteszközöket, más használati eszközöket újítanak fel és juttatnak el elsősorban gyerekekhez).
A Menedékház Alapítvány intézményei és támogatási módozatai közül a sok kicsi a családok átmeneti otthonait fogja felkarolni. A két, összesen 80 fő részére átmenetileg elhelyezést nyújtó otthon az egész ország területéről fogad be rászoruló családokat és egyedülálló várandós anyákat, biztosítva, hogy a családok együtt maradhatnak, és szakemberek segítségével próbálnak megoldásokat találni helyzetükre. Külön figyelmet fordítanak az ellátott gyermekekre (akik jelenleg 51-en vannak), tanulmányaikra, gondozásukra, jogaik érvényesítésére. 
A sok kicsi keretében ismét elsődlegesen a gyerekek megfelelő étkeztetéséhez, ellátásához szeretnénk hozzájárulni, Mikulás- és karácsonyi csomaggal színesíteni életüket, szükség esetén gyógyászati segédeszközöket, gyógyszereket, tisztálkodási eszközöket is beszerezni nekik, a tőlünk már megszokott, számlákkal igazolt módon. 

 

A Sok Kicsi itt található.

A felajánláshoz (akár 1000 forinttal is!) itt kell regisztrálni.

Az összes felajánlás közül pedig itt lehet majd válogatni december 1 és 14 között.

Köszönjük, hogy idén is nagylelkűek vagytok! Gyertek a facebookra is

Hogyan?

a) Az akcióban való részvételhez először is egy egyszerű előzetes regisztráció szükséges, ahol csak egy e-mailcímet és egy választott azonosítónevet kell megadni, ez akár már most is megtehető. A Segítsütinél regisztráltak számára az ott már használt regisztrációjuk itt is érvényes. A sikeres regisztrációról a megadott e-mail címre megerősítés megy.
 
b) Az összes program megismerése után 2011. december 1-14 között a Nyereményjáték menüpontban megnyílik a lehetőség a támogatások felajánlására. Itt a már regisztrált és belépett támogatóktól a sorsolás miatt teljes nevüket, egy településnevet, egy telefonszámot, valamint a felajánlott támogatás összegét kérjük megadni, illetve rögtön be lehet jelölni, hogy a támogatásnak megfelelő számú sorsjegyet mely programra (több program esetén milyen eloszlásban) kéri. Egy regisztrációval egy névre lehet ezt a játéklapot kitölteni (de akár többször is), enélkül a sorsolásban nem lehet résztvenni. Erről a kitöltött játéklapról szintén e-mailben megy visszaigazolás, a támogatás átutalásához szükséges információkkal. Kérjük, hogy minden játékos először a játéklapot töltse ki és csak utána utaljon!
 
c) A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy a kitöltött játéklap beküldése után az ott felajánlott támogatás összege 2011. december 17-én éjfélig beérkezzen a SoSe Közhasznú Alapítvány 10700189-65715231-52000001 adománycélú számlaszámára, a közlemény rovatban a választott azonosítónévvel. A korábban vagy később beérkezett támogatásokat a sorsolásnál nem tudjuk figyelembe venni, ezeket játékon kívüli támogatásnak tekintjük és ugyanúgy a Menedékház Alapítvány ellátottjainak támogatására fordítjuk, mint a többi adományösszeget. A banki befizetésről/átutalásról igazolásküldést nem kérünk. A befizetés beérkezéséről és egyidejűleg a kért sorsjegyek nyilvántartásba vételéről szintén e-mailben megy visszaigazolás.
 
Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb, azaz 30 nyertesünk legyen, ha valakinek a nevét kihúztuk egy programhoz, a többinél már nem nyerhet; amennyiben ismét az ő nevét húzzuk ki, akkor újra sorsolunk. A sorsolás sorrendje véletlenszerű lesz.
 
A nyereményjáték hivatalos játékszabályzata itt letölthető, és minden aktuális információt közzéteszünk az oldalon.
 
Reméljük, sokan idén is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék a rászoruló gyerekeket. Menjen most is sokra a sok kicsi! 🙂

3 hozzászólás a(z) “Ereszd el a hajamat Erdőbényén” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?