Kategóriák
Egyéb kategória

Hol kapható?

  • Hol kapható valóban kisméretű tortaforma? Mondjuk 20 cm átmérőjű?
  • Hol kapható kisméretű kuglófforma?
  • Hol kaphatóak jópofa tortaformák?
  • Hol kapahatóak nagy választékban, megfizethető áron sütés kiegészítők?

Aki tudja a választ, kérem ossza meg velem!

Köszönöm!

22 hozzászólás a(z) “Hol kapható?” című bejegyzéshez

a mamutban a tálal6 van, nálam kint van a linkje, meg ennek is: soregi.hu is jó mindenféle tortaformában, de a webshopban nincs fent minden, viszont pesten is van lerakatuk, címük az oldalon.

Vegyél állítható tortagyűrűt, abban minden kerek méretet megsüthetsz. Most sütöttem benne 20 centis kuglófot, konzervdoboz középpel.

van egy nagyon jo bolt a mammut 1 aljaban (a moszkva ter fele eso folyoson), egy egesz kicsi uzletrol van szo, de tele van kulonlegesseggel, en akarmikor megyek oda, egy vagyont hagyok ott, mindig ezer fele tortaforma es suto-fozo kellek van, nagyon ajanlom!

6 db-os teflon kuglófsütőt kb két hete vettem a Rákóczi úti Sparban (az Astóriához közel) 24 cm-es kikapcsolható teflon tortaformát a Rákóczi úti Vas-Edény boltban (Blaha és Astória között kb. félúton), ugyanott volt egész nagy és úgy emlékszem kisebb kapcsos tortaforma és mindenféle figurás is. Egész készlet volt nagypénteken (kb. öt db) a Blaha L. téri Kaiserben, torta, gyümölcstorta, hosszúkás kisméretű kuglófsütő, alig több mint 3000 Ft-ért, valami akció lehetett.

Kb. 18 centis szív alakú formát a CBA Remizben vettem (Üllői út, Kispest-Lőrinc határa), de nem vagyok benne biztos, hogy mindig van nekik. A Lehel téri piacra is érdemes benézni, mindenféle fém formája van az egyik ‘mindenesnek’.

Anna, azokkal az a baj, hogy nagyok egy háromtagú családnak. Én kicsiket keresek, nagy van nekem is, de azokra vendégeket kell hívni 🙂
Ez a kivehető aljú tortaforma engem is érdekel!

Lehet itthon kapni kivehetőaljú gyümölcstorta-formát???
na, köv. utamnál célba veszem a Kátayt 🙂

Eszter 🙂
a 20 cmes tortaforma- lehet 18as bár az enyém fekete és tapadásmentes – az pont szuper a kis családoknak.
Én bölcsibe sütöttem abba tortát, és teljesen jó volt a 12es csoportnak is 🙂

Micsoda lelőhelydömping 🙂 a KIKA tényleg jó ötlet, ott sokféle szokott lenni a formásokból is.

Egészen mini-kuflófot én szilikonosban láttam még, azt hiszem 4 db volt egy akkora lapon, amin a 8as muffin szokott lenni.
szintén interspar – takoma a márka

Amikor legutóbb voltam, a Róbert Károly körúti Kikában rengeteg féle-fajta formát láttam: mini kuglóf, mini muffin, madeleine forma, bárány, nyuszi stb-stb, muffinhoz amerikai zászlós vagy kávés “kapszli”. Viszont elég sok forma szilikon.

Vélemény, hozzászólás?