Kategóriák
Egyéb kategória

Ki a legjobb?

Tegnap délelőtt arról beszélgettünk a barátnőmmel, hogy ki a legjobb zsidó pasi. Szerintem egyérteműen Sacha Baron Cohen, szerinte pedig Leonard Albert “Lenny” Kravitz. Ezen kicsit összevesztünk, de nem verekedtünk 🙂 Abban maradtunk, hogy Lenny valóban egy esztétikai élmény, de sajnos chalahikusan nem felel meg a tökéletes zsidó fogalmának, édesapa ide vagy oda.
Sacha Baron Cohen egyébként úgy került szóba, hogy jövőhéten a TV2 vetíti december 8.-án szombaton, 22:55-kor az Ali G Indahouse című remekét, amin kevés alkohol elfogyasztása közben nagyon jókat szoktunk mulatni.
Sachanak üzenem, hogy nagyon sajnálhatja, de már foglalt vagyok.
Aki még mindig nem biztos egy celeb zsidóságában, az itt tájékozódhat.

34 hozzászólás a(z) “Ki a legjobb?” című bejegyzéshez

Szerintem nem az volt itt a lényeg, kinek ki nem tetszik kedves Sys. Kinek a pap, kinek a papné, de ettől még nincs ízlésficama senkinek, akinek esetleg épp egy olyan tetszik, aki neked nem! És különben is, a kisugárzás a lényeg. Sean Penn sem a szépfiúk kategória, mégis van benne valami, amitől beindul az ember. Vagy ott van Harry Goldenblatt, hát szépnek igazán nem mondható. De van benne valami szexi. Én őt is csípem.

Én imádom a kopasz pasikat. Mishmesh-el ki is tárgyaltuk ezt egyszer. A férjem is kopasz, és azt hiszi, hogy csak a kedvéért mondom. Pedig valóban! Van aki pedig behal tőlük. Ez van.

Ofélia, ne légy ilyen érzékeny! Tudod, ez itt egy kóser, zsidó blog. A magyar szépségkirálynő választáson sem vesznek részt Japán nők, de ez nem kirekesztés.
Szerintem is egy kategória a zsidó férfi egyébként, pedig én sem vagyok zsidó.
De ha már ökomenikus pasi mustra, akkor Hugh Lauire vagyis dr. House a legjobb!!!
Ne légy szomorú!
Judit

Én meg azt kérdezném – kalapforgatva – miért fontos, hogy zsidó legyen? Nem lenne pacifikusabb úgy a kérdés, hogy: “szerintetek ki a legjobb pasi”? Itt most “megkülönböztetés” van? Én – esküszöm – azt sem tudom, ki zsidó, meg ki nem, Nektek ez ennyire kulminációs pont? Akkor ki különül itt el, kérdezném tisztelettel? Kirekesztettnek érzem magam (egy gasztroblokkból) és én ettől nagyon szomorú vagyok. Akkor még egyszer:szomorúan: Ofélia

Én sokat bridzseztem egy időben Geralddal és csak szuperlatívuszokat tudok róla mondani Mishmesh!

A South Park összes szülője közül ő a legodafigyelőbb, törődő apa. Megfigyeltem, hogy Kyle-nak mindig fontos morális értékeket adott át és különösem nagy hangsúlyt fektetett az ún. környezeti nevelésre is.

Alapvetően nagyon kedves és kedvelhető személy, bár azért néha nagyon okoskodó és makacs tud lenni. De hát melyik zsidó nem?! 😀

Viszont van egy kis problémája a hogyismondjam.. a szerencsjátékokkal. Kicsit megszállotja a pénznek. De nem akarok loshon hara-t elkövetni elleni, csak az nem vétkezik, aki nem csinál semmit!

A foglalkozását tekintve ügyvéd Gerald, akit idestova 8 éve mondhatunk családi jóbarátunknak. South Parkban több jogi ügyet is ő képviselt, sikerrel, többek között ő érte el, hogy Chef neve is megjelenjen a “Stinky Britches” c. Chef Aid albumon. Az az eset is emlékezetes marad, amikor Cartmannak segített feljelentést tennie Stan ellen, miután Stan “ass-sucker”-nek nevezte védencét. A vád: szexuális zaklatás.

Mit érdemes még tudni Geraldról? Hadd áruljak el egy intim titkot: Gerald kopaszodik a rózsaszín kipája alatt – de hát ez csak növeli férfiúi sármját!

Sziasztok lányok,
Shadai
judapest.org

Egy strapás nap estéjére pont egy ilyen bejegyzés való, jókat mulattam.
A pasi tényleg, hmmm-hmm, és nekem még nagyon tetszik a jóbarátokból a David Schwimmer, bár azt nem tudom, zsidó-e, nincs hozzá szemem, (de állítólag az), csak ahhoz, hogy egészen helyes.

Vélemény, hozzászólás?