Kategóriák
Egyéb kategória

Kultúrház Erdőbényéről

“Vasárnap Tokaj-Hegyaljáról, közelebbről Erdőbényéről, és még közelebb egy szőlőből jelentkezünk, ahol egy világcsavargó borász és a népszerű gasztroblog író hoz majd valami meglepetést össze, de találkozunk Jane Goodall-lal is, a világ leghíresebb főemlőskutatójával.
A héten a Kultúrház riporterei ott voltak, amikor Magyarországra érkezett egy koreográfussztár a Broadway-ről és a Csehov után legtöbbet játszott orosz színházi szerzőpáros, a Presznyakov testvérek.
Megtudhatják továbbá, vajon nálunk is ugyanolyan veszélybe kerülnek-e a netes fájlcserélgetők, mint a svéd torrentkirályok, és tényleg Spíró György kell-e ahhoz, hogy bevezessék a kamatyadót is?
Vasárnap ötkor újra várja Önöket Winkler Nóra és a Kultúrház.” Vasárnap 17 órakkor az MTV 1-en. A forgatás, na és persze pár pohár Homonna bor, és egy tányér sólet után így néztünk ki. Bővebben hétfőn.

14 hozzászólás a(z) “Kultúrház Erdőbényéről” című bejegyzéshez

Megnéztünk, de nekem kicsit csalódás volt, mert kevés volt belőletek. Tudom én, hogy a kultúrháznak az egész heti kultúreseményekről kell szólnia, de így meg szerintem sokat markolt és keveset fogott. Azért jó reklám volt.

Vélemény, hozzászólás?