Kategóriák
Egyéb kategória

Munkapiknik és vizilabdás fiúk

Tegnapelőtt, amikor már rettenetes meleg volt, egy munkamegbeszélés végén a fiúk kitalálták, hogy másnap reggelizzünk együtt a Holdudvarban, mert ott van levegő, és jobban forognak majd az észkerekek 🙂 Igen ám, de a Holdudvar nem gondol a hajnali kilenckor dolgozni, közben kávézni, és wifizni vágyókra, és 11 kor nyit. Még szerencse, hogy van weblapjuk, ahol ezt közlik is, így Esztike tudott reggel hatkor sütni egy epres sütit, termoszba tudta önteni a kávét, egy másikba a tejet, és mindezt bele tudta tenni egy kosárkába.
Reggel a Margit-szigeten találkoztunk, a sportosabbja bringával, a kényelmesebbje robogóval, mi pedig Bkv-val érkeztünk a megbeszélt helyre. Kicsit arrébb sétáltunk, letelepedtünk egy padra, majdnem elkezdtünk dolgozni, és akkor felbukkant egy csomó jó pasi.
Mikor közelebb értek (remek a szemem) látom, hogy ők bizony a vizilabdások! És mit csinálnak? Hát leveszik a pólóikat a hőségre való tekintettel. Igazán dicsérni való cselekedet!
Tiszta szerencse, hogy nálam volt a fényképezőgépem, így a többi hölgy olvasó is gyönyörködhet bennük egy kicsit. Túl sokat nem mertem fotózni őket, pedig több kört futottak körülöttünk, aztán labdákat dobáltak egymásnak. Ezt olyan fél 11-ig művelték, aztán visszamentek az uszodába. Utána dolgoztunk 🙂
A tanulság mindebből annyi, hogy aki teheti, csapja a hóna alá a laptopját, csomagoljon valami uzsonnát a barátainak, rokonainak, és üzletfeleinek, és menjen ki dolgozni a szigetre. Tényleg sokkal jobb mint az iroda!

11 hozzászólás a(z) “Munkapiknik és vizilabdás fiúk” című bejegyzéshez

Én egy varrodában dolgozom 18 másik nő között, de ma szerencsére szabin vagyok. Követelem, hogy vigyék ki a varrógépemet a szigetre! A jó pasik látványa mindenkié, nem csak a szerencséseké!!!
:DDDD

Vélemény, hozzászólás?