
Olívaolajon picit megdinszteltünk 8 gerezd felaprított fokhagymát. Hozzáadtuk a szárított koktélparadicsomot, és az ollóval felaprított másik féle paradicsomot is. (Nem keveset, sokat: olyan 35 dkg lehetett együtt a kettő.)
Egy kevés oregánó, frissen őrölt bors, és akár késszé is nyilváníthattuk volna, de nem találtatott eléggé fokhagymásnak. Ezért friss, apróra vágott fokhagymát még dobtunk a tésztára, de akkor már elzártuk alatta a lángot. Közben lereszeltük a parmezánt is, és remek rozék társaságában megettük az egészet.
Annyira, de annyira jó volt!
Annyira, de annyira jó volt!
4 hozzászólás a(z) “Olívás tészta” című bejegyzéshez
A maga egyszerűségében pillanatnyilag semmire nem vágyom jobban. Mindenestül állati jól néz ki.
Igen, ebbe csak az került.
A másik féle is szárított volt???
Sziszi.
Erre most nagyon összefutott a nyál a számban!