Kategóriák
Egyéb kategória

POPSY CREAM-karácsonyi vásár a Metro-ban

Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam az éppen aktuális Metro katalógusban a Popsy Cream Likőrt 🙂 Tinilányként biztosan vihorászva ittuk volna egy buliban, a jópofa formája, és “élethű” színe miatt, de az, hogy ezt popsi krém néven hozzák forgalomba, annyira vicces, hogy meg kell osztanom az olvasókkal. Gondolom más nyelveken a popsi nem popsit jelent, de nem tudom túltenni magam rajta mégsem…
Biztosan valami kitünő likőrt rejthet a csomagolás, ugyanis aranyárban kapható, 8 X 0,02l nem kevesebb, mint 2799 forintba kerül.
A termék honlapján megtudtam, hogy kapható Popsy Party Pack is, amibe valami viagra szerű cukorka és egy óvszer is van csomagolva.
Ezek után már nem is annyira vicces az a sütemény, amit Szlovákiában ettünk egyszer, és igencsak férfi hímtag alakja volt, amit senki nem akart elismerni egészen addig, amig a villámmal le nem vágtam a “fejét” és ki nem folyt belőle a tojáslikőr.

Barátnőm édesapja nem is ette meg a saját részét 🙂
Egészségünkre!

10 hozzászólás a(z) “POPSY CREAM-karácsonyi vásár a Metro-ban” című bejegyzéshez

szia! ha nemet aru akkor azert poppsy a neve mert a “poppen” szo annyit jelet mint “dugas” … mar bocsanat hogy ilyen nyers vagyok, de maskeppen nem tudom elmagyarazni. es ezt a szot termeszetesen csak a köznyelvben hasznaljak, sztem leirni nem szokas 🙂 üdv Augsburgbol es nagyon tetszik a blogod!!!

Szia, nem ismerjük egymást, de lelkes olvasód vagyok, vagy mi:)
Mi egy hete futottunk bele egy éjjel-nappaliban a gellért-hegy lábánál…5perces néma csend (lányokkal), sipítozós röhögés, úgy vizsgáltuk, mint majom a kockát. De a bor mellett maradtunk…
Én csak azt tudtam rá mondani: beteg.

Remélem a fiatal lányoknak-fiúknak még nincs szüksége pirulára.
És valóban hamar megtanulják, aminek a fejét csavargatják…
🙂
Igenis jópofa. Én örültem, amikor megláttam. mondjuk meg nem vettük.

ez nem jópofa ajándék. Ez a forma gondolom nem arra utal, hogy a jégzsinór benne maradt a tojáslikőrben.
és elég buta, mert ezek szerint a “játék” szett már ideje korán megtanítja a lányokat, hogy a szex az a kék pirulával, és aminek lecsavarják a fejét abból tojáslikőr folyik.

Vélemény, hozzászólás?