Kategóriák
Egyéb kategória

Nyerj egy-két Fűszer és Lélek könyvet!

Azok között, akik mostantól csatlakoznak a Fűszeres facebook csoportjához, hétfőn kisorsolok egy könyvet, amit december 16-án csütörtökön 17:00 órától a közös müüska-Fűszer és Lélek karácsonyi vásáron tudtok átvenni. Na jó, legyen két könyv! 🙂

Itt kell a tetszik / like gombot szorgalmasan nyomogatni.

A müüska bazár címe: Budapest, 1085, Horánszky u. 5.
http://www.muuska.hu/
(Gyengébbek kedvéért, mint amilyen én is vagyok, a lakatra kell kattintani, és akkor működik az oldal, be lehet lépni, szét lehet nézni. Érdemes!)

Ha az időpont nem lenne alkalmas, akkor a könyvet itt tudjátok 20%-al olcsóbban megrendelni és Budapesti átvevőpontokon átvenni.

9 hozzászólás a(z) “Nyerj egy-két Fűszer és Lélek könyvet!” című bejegyzéshez

Én már tavaly megvettem a könyvet, de a múlt héten egy logisztikai baklövésnek köszönhetően a kutyánk széttépte a borítóját. Eszter, ott figyeltek az arcod apró darabkái a hóban az udvaron, pedig csak 5 percre akasztottam a szatyrom a kapukilincsre…
Nem lehet valahol csak borítót venni?-szerencsére a könyv, egy két körömvájástól és kisebb elázástól eltekintve épen maradt.

Szia. Az lenne a kérdésem, hogy a játékhoz FB-on kell lájkolni az oldaladat? Mert a linkre kattintva nem enged tovább…. Így inkább rámentem a FB-ra, és ott jelöltem be, h tetszik. Így részt veszek a játékben?
Köszi

Vélemény, hozzászólás?