Szeptember 11-én A Dining Guide szervezésében kezdetét veszi az első gasztroblog kóstoló a Tabáni teraszon. Sok-sok finomság között egy igazi őszi süteménnyel is várjuk a látogatókat: szilvás rétessel. Az utóbbi napokban négyféle rétest is sütöttem, hogy a legfinomabb változatot tudjam elkészíteni a nagy napon. Az egyik változat a képen szereplő lett. Receptért kattints ide , és a blogkóstolóra is itt lehet regisztrálni.
Gyertek, nagyon várunk benneteket. És nagyon izgulunk! 🙂
7 hozzászólás a(z) “Szilvásrétes” című bejegyzéshez
Ez a szilvásrétes (ma sütöttem meg) ráébresztett valamire: egy étel lehet finom, de attól tökéletes, hogy 100%-ban passzol a hangulunkhoz, az évszakhoz, ahhoz, amiben épp vagyunk. Na, ez a rétes ezt hozta! Tökéletes őszi kaja, annyira passzolt a mai napomhoz, hogy ihajj! Hűvös, de napsütéses, édes, de nem geil, a dió naggggyon kellett bele, nyamm! Ha az ember hazajön egy ilyen szeptemberi napon a munkából, pont egy ilyen szelet szilvásrétesre vágyik! Köszönöm!
Köszi a receptet, ma sütöttem három rúddal, és már egy falat sincs belőle :-)!Nagyon-nagyon finom!
Zsófi
Sikerült a hétvégi shabat shallom, isteni kalács, sólet, kacs cvekedlivel, gombakaviár, zsidótojás, gombás sajtkrém, kacsamáj aszuban mézzel… Flódni…
Senki nem fogyott, egy grammot sem…
Boldog vagyok:):)
Kedves Eszter! Milyen réteslapot használsz?
Köszönöm!
Kriszta
:)) Jövő hétre terveztem én is a szilvás rétest! 🙂
Nagyon guszta!
Hú, jól néz ki, meg az alatta lévő "konyharuha" is. 🙂 Eszembe jutott erről a flódni. Mindkettőt meg tudnám most enni…
Nagyon szépséges